高雄旌旗教會


高雄旌旗教會歡迎您!我們期待在大高雄地區建立一個屬靈的家,使人們可以享受來自上帝創造教會時的美好心意,一起學習、成長、醫治、恢復。在這裡的每一個歡笑和每一滴淚水,都帶著上帝美好的心意!

主日信息


2017年11月主日講座


神所使用的人The Man God uses

 

 

Through out the bible, there are many people who greatly used by God and brought down blessing to the whole world! Let’s learn more about them and their life lessons in this new series and may we all be greatly used and blessed by God.

04~05 Nov, 2017
埃及王子-摩西
季榮和 牧師
11~12 Nov, 2017
偉大君王-大衛
蕭祥修 牧師
18~19 Nov, 2017
偉大使徒
季榮和 牧師
25~26 Nov, 2017
神也可以使用你
蕭祥修 牧師

2017年10月系列主日講座


真實地經歷神How To Truly Experience God

生命何其寶貴,神更是何等真實!我們的生命如何與神真實相遇?我們又怎樣可以經歷這位又真又活的神?!這個系列讓我們從聖經來了解如何真實地經歷神,齊來領受神浩瀚的愛與祝福!

Life is very precious and God is very real too. So how can we truly encounter God is our life? And how can we experience this living God? In this series, we can learn how to truly experience God from the Bible and receive the incredible blessing of His love.

30~01 Sep, 2017
信靠神的愛
讀取中... 蕭祥修牧師 週報檔下載
07~08 Oct, 2017
神能修復一切
讀取中... 蕭祥修牧師 週報檔下載
14~15 Oct, 2017
在禱告中經歷神
讀取中... 季榮和牧師 週報檔下載
21~22 Oct, 2017
如何為你的難處禱告
蕭祥修牧師
28~29 Oct, 2017
神所祝福的人生
季榮和牧師

2017年9月成人週日系列主日講座


擁抱美好的人際關係Embracing Good Relationships

擁有美好的關係,才能享受人生!整本聖經的核心議題,是【愛】與【關係】;讓我們一起來學習愛的功課,你我將擁抱最美好的人際關係!
Before we can enjoy our lives,we have to first have a good relationship with others!The essence of the Bible lies in love and relationships. Let's learn the lesson of love and we surely will be able to embrace the best relationships in life!

讀取中... 蕭祥修 牧師 週報檔下載
讀取中... 季榮和 牧師 週報檔下載
17 Sep, 2017
放掉你的過去
讀取中... 蕭祥修 牧師 週報檔下載
讀取中... 季榮和 牧師 週報檔下載

2017年9月青年週六系列主日講座


開學了Back To School

這是新學期的季節,不論在屬靈上、學業上、關係上、心理上,年輕的你預備好自己迎向全新的未來嗎?讓我們在聖靈與真理的引導下,展開一個全新的學期!

A new semester is coming. Are you spiritually and mentally ready for your schoolwork and new relationships involved?Let's start a new semester with the guidance of the Holy Spirit and the Truth!

讀取中... 蕭祥修 牧師 週報檔下載
讀取中... 廖新宇 區督 週報檔下載
讀取中... 陳俞任 區督 週報檔下載
讀取中... 伍宥融 區牧長 週報檔下載

牧長介紹


季榮和 牧師

季榮和牧師,逢甲大學資訊工程畢業,原為一位程式設計師,並經營電腦軟體設計公司。歷任旌旗教會小組長、區長、帶職區牧、牧師,後受呼召全職服事上帝,現在和太太李如珍區牧及兩個小孩都一起參與在高雄旌旗教會的建造中

榮和牧師特別看重家庭價值在現代社會的重要性,呼召會友積極建立美滿婚姻與健康的家庭,讓上帝對家庭的祝福可以更多的影響在現代社會的每個層面。他最常說的一句話是:上帝設立了兩個單位來祝福人類,一是家庭、另一個是教會。兩者如此相似。


最新活動


( 活動時間為當地時間 )
27 Jul,2017
22 Oct,2017
26 Oct,2017
看全部活動 看全部公告

FB粉絲頁



活動剪影



教會行事曆


( 行事曆時間為當地時間 )
加入旌旗教會
常用連結

最新活動

快速連結